Σχόλιο του Αντώνη Βλαχοδήμου - Υποψήφιου στην Τοπική Κοινότητα Κουλούρας

Υπενθυμίζω προς όλους τους Κουλουριώτες και Αιγιώτες φίλους μου, που είτε δέχονται πιέσεις από το οικογενειακό τους περιβάλλον είτε δεν τους πάει το χέρι να ψηφίσουν οποιονδήποτε από τους πολιτικά πτωχευμένους πρώην κομματικούς που εξυπηρετούν την ελίτ είτε σκοπεύουν να ρίξουν άκυρο/λευκό, ότι υπάρχει ΔΙΕΞΟΔΟΣ. 
Υπάρχει παράταξη δημοκρατική, υπερκομματική, άφθαρτη και έντιμη που αποτελείται από ανθρώπους της κοινωνίας και ελπίζει και στην ίδια την κοινωνία ώστε να στηριχτεί όπως της αναλογεί.
Η ''Ανατροπή στην Αιγιάλεια'' είναι υποψήφια, απέναντι σε όλα τα συμφέροντα που την ήθελαν εκτός και αγκαλιάζει όλους όσους αισθάνονται προδομένοι, εξαπατημένοι ή μετανιωμένοι από τις επιλογές τους όλα αυτά τα χρόνια. Ζητεί από όσους σκέφτονται να αδιαφορήσουν, να μην το κάνουν αλλά αντίθετα να ραπίσουν αυτούς που υποτιμούν τόσα χρόνια τη νοημοσύνη μας και συνεχίζουν να το κάνουν απροκάλυπτα.
Η ''Ανατροπή στην Αιγιάλεια'' είναι η μόνη παράταξη που αγωνίζεται και θα αγωνίζεται με σκοπό την καλύτερευση των συνθηκών στην πόλη μας, με λύσεις που θα λύνουν προβλήματα και δεν θα εξυπηρετούν συντεχνειακά συμφέροντα. Περιμένει όμως και από ΕΣΕΝΑ, τον απλό ψηφοφόρο, να δώσεις ένα μικρό αγώνα, να πείσεις 4-5 φίλους και γνωστούς που νοιάζονται για τον τόπο (αλλά αδυνατούν εκ πεποιθήσεως ή θα ήθελαν να αποφύγουν να εναποθέσουν τις τύχες του σε αυτούς που έχουν επανηλειμμένα αποτύχει) ότι υπάρχουμε και εμείς.
Η παρουσία της Ανατροπής είναι εγγύηση ύπαρξης πραγματικής φωνής του πολίτη στο δημοτικό συμβούλιο, η μόνη υγιής και ειλικρινής προσπάθεια εκπροσώπησης που έγινε στον τόπο την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία. Για αυτό, να θυμάστε, στις 18 του Μάη, ψηφίζω ''Ανατροπή'' για την ανατροπή.
Οι Κουλουριώτες θα με δείτε και στο ψηφοδέλτιο, αλλά ο δικός μου αγώνας δεν θα έχει καμία διαφορά από τον αγώνα που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ώστε να διατηρηθεί το ρεύμα και να γιγαντωθεί μέχρι τις εκλογές.


Αντώνης Βλαχοδήμος 
Υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Κουλούρας